'

Plastvirksomheden J.A. Plastindustri A/S – i daglig tale JA Plast – er blevet godt ”connectet”

JA Plast, der ligger i Hassing nær Thisted er en produktionsvirksomhed, med mange års erfaring i udvikling og produktion af specialtilpasset tagtilbehør.

Virksomheden bærer præg af, at have ekspanderet over en årrække - og har derfor bygget til af flere omgange.

Dette har givet lidt udfordringer for netværket i huset - og især deres lagermand har været plaget af for langsomt og ustabilt et net. Han har derfor måttet logge sig på et nyt netværk hver gang han kørte til en ny bygning. Dette var ikke holdbart - og der måtte derfor gøres noget.

JA Plast tog i den forbindelse kontakt til ELkontakten i Bedsted, som igennem de sidste mange år har været JA Plasts faste elinstallatør.

"Vi har altid været fuldt ud tilfredse med ELkontaktens høje kvalitet og faglighed - og de var derfor også et helt naturligt valg, da vi skulle skifte netværk" - siger Karin Skræm, som er kontorchef hos JA Plast.

Der blev trukket fiberforbindelse og accespoints i hele virksomheden, så bl.a. truckføreren kan bevæge sig i hele huset - uden at skulle skifte adgangskoder.

"Under processen havde vi en god dialog med ELkontakten - og fik clearet småtingene godt af, så vi helt undgik nedetid og påvirkning af produktionen. Løsningen har givet os det vi ønskede internt, for at optimere vores tid - og det hele kører problemfrit nu.
Vi anbefaler meget gerne ELkontakten".

Karin Skræm, Kontorchef
JA Plast

Kontakt os

ELkontakten ApS
v/ Erik Linnet
Vestervigvej 58
7755 Bedsted Thy
Tlf. 97 94 50 59
mail@elkontakten-thy.dk
Cvr. nr 30564596

Find vej her

Samarbejde

EL-salg-small
EL-salg
ELkontakten er medlem af El-Salg kæden, hvilket giver os de stordriftsfordele, der sikrer, at vi altid er konkurrencedygtige på prisen.

BlueEnergy-v2
Blue Energy
og ELkontakten har indgået samarbejde.