'

Bliv ekstra glad når solen skinner!

Hvorfor solceller?
• Du kan spare penge fra første år
• Se din elmåler løbe baglæns
• Fordi du sparer på din CO2 udledning
• Det er fradragsberettiget

 

Solcelleanlæg - attraktiv på flere planer
Ud over at solcelleanlæg bidrager positivt til miljø og økonomi, så er der en ofte overset fordel ved selv at producere sin strøm. Ved at være selvforsynende har det ikke længere indflydelse på ens privatøkonomi, hvis el-prisen stiger ved fx øgede afgifter på strøm og generelle stigninger på olie og kul. Solcelleanlæg kan være med til at gøre din privatøkonomi mere stabil, da der er taget en ubekendt faktor ud af ligningen.

Sådan kommer du videre
Er du interesseret i at høre mere og gennemgå lige nøjagtig dine muligheder, så kontakt os og vi aftaler et uforpligtende møde på din bopæl. Her vil muligheder og løsninger blive gennemgået. Ud fra dette møde vil du modtage et skriftligt tilbud på den samlede installation, fuldt montereret og idriftsat ved aflevering. Mødet forud for tilbuddet er helt nødvendigt for at kunne give reel rådgivning og et seriøst tilbud.Læs om hvordan solceller fungerer her
Læs om vedligeholdelse af solceller her


Læs vores brochure om solceller her

 

Kontak os
Tlf. 97 94 50 59
Send en mail
-  vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

ELkontakten ApS
v/ Erik Linnet
Vestervigvej 58
7755 Bedsted Thy
Tlf. 97 94 50 59
mail@elkontakten-thy.dk
Cvr. nr 30564596

Find vej her

Samarbejde

EL-salg-small
EL-salg
ELkontakten er medlem af El-Salg kæden, hvilket giver os de stordriftsfordele, der sikrer, at vi altid er konkurrencedygtige på prisen.

BlueEnergy-v2
Blue Energy
og ELkontakten har indgået samarbejde.