'

Varmepumper

Vi har i ELkontakten gennem en årrække specialiseret os i opsætning af varmepumper. Vi råder over det udstyr, der kræves for at udføre en korrekt installation og har KMO-certifikat (kølebranchens miljøordning). 
Det betyder, at vi må udføre alle former for montage og vedligehold på varmepumper, inklusiv aftapning og påfyldning af kølemidler, som vi også er lagerførende i.


Alt det er Deres sikkerhed for, at når vi installerer en varmepumpe ved Dem, så får De et produkt der bare fungerer.


Vi har også gennem årene opbygget den ekspertise, der skal til for at kunne rådgive om det bedste produkt, og den bedste placering.


Siden 2005 har vi forhandlet Panasonic varmepumper; et produkt, der opfylder vore krav til kvalitet og pålidelighed samt service.


I 2008 blev vi autoriseret forhandler af Panasonic varmepumper, hvilket betyder, at vi selv står for al service af varmepumpen, også i garantiperioden. Det vil sige, at skulle der blive problemer, er det os, der sørger for at problemet hurtigt bliver løst.

 

Vore mest populære Panasonic varmepumper er modellerne NE9 og HE9. Der er 7 års totalgaranti på begge.


Produkter
Panasonic har et bredt program i luft-luft varmepumper, se venligst www.kinnan.dk eller www.danmarkspumpen.dk for nærmere oplysninger.


Vi forhandler også Panasonic luft-vand varmepumper; en økonomisk og energirigtig afløser for oliefyr og andre varmekilder.


Kontakt os for nærmere info. Installationen
For at kunne give 5 års totalgaranti på så teknisk et produkt, som en varmepumpe er, er der 2 betingelser, der skal være opfyldt.


1. Det skal være et gennemprøvet produkt, hvor alle dele er af en høj kvalitet.
2. Det skal installeres af fagfolk, der ved hvad der skal gøres for at sikre en fejlfri drift de næste mange år.


Det vil blive for omfattende at komme ind på alle detaljer her ved en installation af en varmepumpe, vi vil blot fremhæve nogle af de væsenligste:


Alle kobberrørssamlinger udføres med konisk kraveværktøj, der samles ved brug af momentnøgler.  


Efter at alle rør er samlet, suges der vacuum på anlægget for at fjerne luft, der kan indeholde fugt, dernæst trykprøves anlægget ved 30 bars tryk med Nitrogen. Dette har 2 formål, dels at konstatere, at anlægget er tæt ved driftstryk, dels at optage den restfugt, der måtte kunne være (Nitrogen binder vand) Herefter suges der vacuum på anlægget, ned til 0,005 mbar og anlægget testes endnu engang for lækage. Herefter fyldes der kølemiddel på og anlægget er klar til problemfri drift de næste mange år.

Kontakt os

ELkontakten ApS
v/ Erik Linnet
Vestervigvej 58
7755 Bedsted Thy
Tlf. 97 94 50 59
mail@elkontakten-thy.dk
Cvr. nr 30564596

Find vej her

Samarbejde

EL-salg-small
EL-salg
ELkontakten er medlem af El-Salg kæden, hvilket giver os de stordriftsfordele, der sikrer, at vi altid er konkurrencedygtige på prisen.

BlueEnergy-v2
Blue Energy
og ELkontakten har indgået samarbejde.