'

Landbrug

Vi tilbyder alt indenfor fejlfinding og justering af foderanlæg, ventilation, udmugningsanlæg, gyllepumper, korntransportører/tørrer, energibesparelser, varmepumper, LED-belysning og malkeanlæg.

Derudover kommer vi gerne og udfører et check af den eksisterende installation (dette kan være med til at reducere forsikringsudgifter) og kommer med forslag til forbedringer, f.eks. beregning på energibesparelser indenfor lys og ventilation (ofte vil tilbagebetalingstiden på disse investeringer ligge mellem 1 og 2 år), foreslår anvendelse af IBI (Intelligent Bygnings Installation), beskyttelse mod lyn og transiente overspændinger.


Dette kan være med til at reducere driftstab pga. ødelagte styresystemer, ventilationsstop og tilfælde med mælk, der må kasseres pga. stop af køleanlæg.

Vi ser det som en af vores fornemste opgaver at sørge for, at du kan producere optimalt 365 dage om året. Derfor har vi altid døgnvagt på vore kunder inden for landbrug.

Kontakt os

ELkontakten ApS
v/ Erik Linnet
Vestervigvej 58
7755 Bedsted Thy
Tlf. 97 94 50 59
mail@elkontakten-thy.dk
Cvr. nr 30564596

Find vej her

Samarbejde

EL-salg-small
EL-salg
ELkontakten er medlem af El-Salg kæden, hvilket giver os de stordriftsfordele, der sikrer, at vi altid er konkurrencedygtige på prisen.

BlueEnergy-v2
Blue Energy
og ELkontakten har indgået samarbejde.